RHON píše:Jede 50km/h max, ale co kus to jiný výsledek a záleží jestli koukáš na tachometr, nebo GPS. Tam záleží jen na barvě - Rhon Speed 50 se mi osobně líbí víc, ale jen kvůli barvě. Maxon Forcer 50 mi připomíná barvy českého telecomu, ale jedno pozitivum jsem na něm našel a to, že je dobře vidět, protože ta barva je dost výrazná. Tak či tak za ty peníze a mimochodem za kolik ho budeš kupovat?
A k tomu techničáku: nic nenechávej přepisovat, na technickou půjdeš za 6 let a policajti nejsou schopni poznat co je tam za válec, nesmějí Tě mít natočenýho ze zadu jak jim s 50ccm skútrem ujíždíš přes město 90 kilometrovou rychlostí jinak stacionární radary Tě nemusí vůbec zajímat, fotí zepředu a radary pro sprůměrování rychlosti v daném úseku taktéž
SPEEDY píše:http://www.scootland.cz/zbozi/baotian-cdi-cpi-keeway/
claasman píše:RHON píše:Jede 50km/h max, ale co kus to jiný výsledek a záleží jestli koukáš na tachometr, nebo GPS. Tam záleží jen na barvě - Rhon Speed 50 se mi osobně líbí víc, ale jen kvůli barvě. Maxon Forcer 50 mi připomíná barvy českého telecomu, ale jedno pozitivum jsem na něm našel a to, že je dobře vidět, protože ta barva je dost výrazná. Tak či tak za ty peníze a mimochodem za kolik ho budeš kupovat?
A k tomu techničáku: nic nenechávej přepisovat, na technickou půjdeš za 6 let a policajti nejsou schopni poznat co je tam za válec, nesmějí Tě mít natočenýho ze zadu jak jim s 50ccm skútrem ujíždíš přes město 90 kilometrovou rychlostí jinak stacionární radary Tě nemusí vůbec zajímat, fotí zepředu a radary pro sprůměrování rychlosti v daném úseku taktéž
mno nevím kolik to bude najaře stát. Ted je na motoinzerci Maxon kterej má najeto 43km s SPZ za 13tisic a novej s 1km najeto bez SPZ za 12tis. Ale stejně řidičák bude až v dubnu, tak co bych s tím ted delal. Ale cena si myslím že de
Jinak řidičák bude AM, tudíš do 45km/h, stejně tady nikdy žádný radary mezi temadle vesnicema nejsou a policajti těžko vylezou ze stanice, ale jen taková otázečka co by mě udělali kdyby mě někde někdy chytli když jedu víc než tech 45km/h?
RHON píše:SPEEDY píše:http://www.scootland.cz/zbozi/baotian-cdi-cpi-keeway/
To je ta co si kupoval?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků