ivannk píše:zdravim, dnes jsem to trochu prekalkuloval. Dosiel mi benzin, tak som si nechal doviezt benzin. Po naliati asi po 2x naskocil. Tak som to nechal trochu bublat, ale po 4s zhasom a od tej doby som to uz nemohol nahodit. Skusal som elektricky start, nakopovanim, ale proste nejde. Prosim ako ho privist k zivotu?
Zdravim. tak dnes som si udelal cas na Rhona.Som automechanik amater.Takze som sa do toho pustil.Rozobral som karbec a vycistil.Vycistil som vzduchovy filter.Vycistil som svicku. Spulky hrzavu a z pulky cenu barvu. Rozobaral a vycisitl spojenie medzi karburatorem a blokom motora.Vypustil benzin z nadrze a zahodil. Zistil som,ze tesnenie tesne pod nadrzou je v dezolatnom stave. Je tam matica s dvoma zavitmi a tie zavity su tiez zle vyrenane.Boli tam este spony. Tesnenie je rozbite. Odstanil som rozbity okraj a namontola naspat. Takze sa to precistilo. Vsetko posladane do celku a nasledne nalial som 1,5 l benzinu. Start. Naskocilo to, ale slo to vo vysokych otackach asi 4 s a potom to zdochlo. Mal totalne uzvreny volnobech a tiez napnute plynove lanko.Potom dalsi start a zase 5 s a stale to bolo vo vysokych otackach,takze som sa snazil to znizit,ale zhaslo to. Potom uz to neslo. Proste od tej doby som to nenahodil. Rozobtal som hadicku od krburatoru a palivoveho filtru a snazil som sa nasat benzin, ale nic. Potom som odstanil palivovy filter, ale benzin netiekol. Po odstraneni palivoveho filtra ma vytekat banzin???
Myslim si, ze tam je malo benzinu, takze ked sa zajtra k tomu dostanem tak tam hodim este viac a skusim to nakopnut.Dufam, ze ho zobudim k zivotu...,...
Ak niekto vie pomoct, tak budem velmi rad. S pozdravom.
Este som chcel rozobrat variatok a pozriet sa ako to vyzera. A.... No su tam smejdacke srouby a u jedneho saom strhoj hlavicku. Proste sruby su ako z blata. No neviem ako to odsrubujem. Sruby boli zaliate barvou a povolenie bolo zlozite.Takze bude nasledovat nahradna za imbus a modlenie aby som odstanil ten posledny. Tak take su skusenosti. caucau