RHON píše:David Čermák píše:ahoj,tak baterie je klasická udržbová,žádný gel.Cukání je cdi jednotkou,tu už jsem měnil na záruku...co se týče variatoru tak jsem pořídil
http://www.scootland.cz/zbozi/malossi-v ... pi-keeway/
válec zatím nemám,ale asi ho tam dám,aby to mělo ještě větší sílu..ted už to jede pěkně a asi se na tom nechá jet i dál...výfuk jsem tam dal z maxona,ale ještě přemýšlím o stage6..
A nestačilo koupit válečky, kontrastní pružinu a spojkové pružinky? Proč celý variátor? To má ten variátor natolik jiné vedení válečků?
choze80 píše:JJ tankuji pouze Shell V-powerco se týče výkonu - lepší a spotřeba cca o 0,5 l/100Km méně , takže se to i vůči větší ceně stále vyplatí
a navíc líp to jede - power-racing 100oktan už rozdíl není=vyhozené prachy
aloyz312 píše:choze80 píše:JJ tankuji pouze Shell V-powerco se týče výkonu - lepší a spotřeba cca o 0,5 l/100Km méně , takže se to i vůči větší ceně stále vyplatí
Tankoval si někdy i ten OMV 100 oktan? Já po problému s nekvalitním palivem jezdím právě pro OMV 100 oktan, ale od té doby mám i NGK svíčku, takže rozdíl je obrovský. Akorát bych rád věděl, jestli máš zkušenost s OMV 100 a případně srovnání s Shell V-Power?
Díky
kozisek.jirka píše:jardajbc
Takže jestli to chápu správně, tak šrobek bohatosti nepouští palivo do karburátoru? To teda nevím. Byl jsem vždy smířený, že jo. NJN co se dá dělat. Je pravda že to strašně žere, ale jede to nejlépe. Má odštuch a jede v základu 70z kopce. 65 porovince. takže----1,5 otačky a hotovo jo. Když to dám, tak se při rozjezdu zadušuje, a po
chvilce vyrazí jako střela. Co s tím?. Poradí někdo prosím. A to palivose nedá přiškrtit? to si mýchá sám? Děkuji za odpověď.![]()
choze80 píše:JJ tankuji pouze Shell V-powerco se týče výkonu - lepší a spotřeba cca o 0,5 l/100Km méně , takže se to i vůči větší ceně stále vyplatí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků