Mytys píše:re: David Čer....: Má rhon taky tu odbočku na výfuku jako Maxon? Nebo jsi koupil výfuk bez odbočky?
Kluci,oni číňani namontují do stejného modelu co je momentálně skladem a pasuje to tam. Já mám Rhona /modrý sršeň-ptákovina jako fialová kráva Milka /
ten neměl restrikci ani v sání ani ve výfuku, žádný egr ventil, žádné slepé koleno jen elektr. omezení zelenou smyčkou u CDI. To jsem vyhodil plus nová svíčka NGK a výměna převodového oleje 80-90W 0,11Litru. Originál náplň vypadala jako naředěná vazelína.Seřízení karbce, bohatost 1,5ot.od zašroubované polohy u mě super startuje/kolem této polohy se to bude lišit plus minus 1/4 otáčky.Upevnil jsem baterku/gumou/, porovnal jsem trouchu elektriku. A teď v dešti příjemných 65km podle tachometru a ješte by šel.Je uplně novej od včera tak musím trochu zajet. Desing OK zpracování dobré, životnost uvidím. Je lepší to hned otevřít a zajíždět v celem rozsahu otáček. U těch s restríkcí se vydřela drážka od řemene protože všichni pak většinou jezdí ustálenou rychlostí 45km/h a řemem je tak ve stejné poloze.Ještě by to chtělo vyměnit olej v předních vidlích. Tojsem nedohledal kolik tam je a jeli tam vůbec. Na jedné číně bylo v každé vidli něco jiného a hlavně se to nepodobovalo tlumičovému oleji. Teď neco najedu a pak přijde tuning.