Zdravím majitele žlutých sršňů
Před pár dny jsem se jedním z vlastníků také stal, takže bych se podělil o své zkušenosti a taky načerpal nějaké rady. Fórum toho obsahuje dost, takže se omlouvám předem, jestli se budu opakovat, ale na tyhle dotazy jsem odpovědi nenašel. Ještě poznamenávám, že to je můj první dvoukolový stroj po kolu, takže na mě spíš polopaticky
Naježděno toho zatím nemám moc, čekám na přihlášení, takže pak se bude jezdit "oficiálně"
Ale za těch pár kilometrů jsem byl docela příjemně překvapen - za 1 Kč od AK je to drak
Teď ta horší stránka:
Prvním problémem je nefunkční údajné zamykání prostoru pod sedlem - normálně jde totiž sedlovka zvednout, takže se moc o zamknutí nedá mluvit - s tím se asi nic nenadělá,že?
Další celkem nepříjemnou věcí (ne až tak pro mě, ale protijedoucí řidiči radost určitě neměli
) je, že jdou jen dálkový světla, při přepnutí na klasický potkávací "je tma" - nějaký vycvaklý drát?
Pak jsem docela koukal, když mi po první jízdě skoro zůstala v ruce nasouvací gumová rukojeť z levý části řidítek (mohlo to bejt horší, kdyby to bylo napravo
). Že by na svým místě držela nějak extra se teda říct nedá.
No a občasné problémy se startováním (nechtělo se mu bez plynu) první den se doufám už nebudou opakovat a nebo to chce novou svíčku (jak se tu dost často píše)?
Toť snad vše (myslím, že je toho dost) a doufám, že už se ozvu jen se samými pozitivními zkušenostmi
Tak předem díky za odpovědi a rady