Tak jsem zpátky...
Podělim se s váma s prozatimnim nastavením,jak jsem sliboval.Dal jsem teda vejfuk stage 6 touring,se zvukem jsem spokojenej.Variátor jsem fláknul NARAKU RACING a nesrovnatelnej rozdíl proti seriovce.Rychlejší rozjezd.Válečky k němu dodali dvoje 6g a 5,5g po odskoušení jsem nechal 5,5g s nima to mělo asi nej výkon.Na doporučení personálu scooter-tuning jsem dal trysku 72.Plus jsem dal žlutou malossi kontrastku.
A teď: seřízeno dle mého sluchu mám cca dobře (aspoň si myslim),ale... při rychlejším rozjezdu nemám výkon v nízkejch otáčkách.Nicméně při jakékoli snaze seřizovat karburátor se nic nemění furt tam ten výkon neni.Prostě bych řek,že se ten motor neroztočí.pak se mi zdá,že na stojánku točí motor výrazně víc,než za jízdy,ale samosřejmě chápu,že je tam zátěž a odpor silnice.
Maximálka je kolem 70km/h.Měl jsem teda dojem,že by to s těmahle změnama mohlo jet i víc.
Napadlo mě dát ještě pořádnou spojku dozadu a nemohlo by to být karburátorem jako takovým?.Nebo jestli mě někdo nasměrujete,po čem jít,kde by mohl bejt problém.Budu rád za každou radu.Díky.