lukas24 píše:čau chlapi, tak jak jsem předtím psal, že už jsem to rozjel, tak mi to ujelo asi 4 km ( jelo to bez problému krásně až 65 ) ke kámošovi, chvilku jsme kecali, já to po pár minutách chci nastartovat a nic. Finito. Snahu to má, chvilku to blafá, ale po 2-5 vteřinách chcípne i po přidání plynu i bez plynu. Už jsem z toho na nervy. Točil jsem se šroubkem na volnoběh a nic. Taky mám pocit že mi to sežralo celkem dost benzínu - po těch 4 km asi 1 a půl čtverečku na ukazateli.
U mě to dělal vadný sytič .Už jsem ho musel měnit 2x. Jednou mi to dělalo úplně stejný problém jako tobě,po výměně vše pak jelo normálně. Nedávno mi zase přestaly svítit všechny světla,ale jelo to normáně.Vzal jsem to tedy k autoelektrikáři.Hodinu proměřoval vše a nemohl nic najít.Nakonec ho napadlo odpojit automatický sytič a hned vše naskočilo a v pohodě svítilo.Nějak to topné tělísko vše zkratovalo.Koupil jsem nový sytič,tento: http://www.scooter-tuning.cz/automaticky-sytic-6 a vše je zas v naprostém pořádku. Takže dvě různé závady a pokaždé kvůli sytiči!