od JoseA » 24 črc 2012, 09:40
vzhledově ten sytič vypadá opravdu vzhledově stejně, jako na mojem skútru. Se sytičem mám problémy taky od začátku. Bez přidání plynu nikdy nenastartuju a studený motor nedrží volnoběh. Na první garančce se podle mě na skútra ani nepodívali, vzali si za razítko nějakých 8 stovek a naschle. Na druhou garančku jsem ho dal jinde a tam problém se sytičem vyřešili tím, že přidali volnoběhu a po zahřátí skútru na stojanu držel vysoký volnoběh a točilo se zadní kolo. Teď jsem to tam dovezl znova, a když sem tam volal, tak to prej opravili. Přijel jsem tam a samozřejmě bez plynu to nechytlo a chcípalo, ale údajně sytič funguje a nejde s tím už nic udělat. Nehledě na to, že byla nevím proč uplně vyšťavená baterka, nefungovalo zadní koncové ani přední obrysové světlo jsem je poslal do háje ať to spraví pořádně. Tak údajně sytič autokelly nemá samostatně, tak mi objednají celý karbec a vymění ho, tak jsem zvědavý kdy to bude, když má autokelly takové problémy s ND na skútry. a taky jestli se volnoběh za studena vyřeší. Jezdit se s tím dá celkem normálně i bez sytiče, ale štve mě přístup servisů, kde člověk platí za garančky jenom aby dostal razítko a pokud chce něco v záruce opravit, tak ho pomalu pošlou odvézt to do šrotu.