od JoseA » 28 črc 2011, 01:08
Tak včera sem byl domluvený s paní, co prodávala nového rhona, že se přijedu projet. Čekal sem, že to bude hrozné svezení, ale celkem se to dalo. Hlavní věc co jsem ale potřeboval zkusit bylo jak mě skútr vytáhne do kopce, zda nebude potřeba tomu trochu pomoc nohama, ale i tam se nejhorší obavy nepotvrdili. Tak sem víc neřešil, zaplatil a skútra odvezl. Kvůli zdechlosti státních zaměstnanců jsem si sice poseděl půl dne na registru vozidel (předemnou dva lidi) a tudiž sem přijel pozdě do práce. Dopoledne našrubuju značku a zajedu si nechat vytisknout novou zelenou kartu s RZ místo VIN. Skútr má pár mušek, které tady už psalo víc lidí. Například poblikávání světel na volnoběh, maximální rychlost dle tacho cca 55km/h, ovšem radar mi ukázal 49km/hod, palivoměr po načerpání benzínu doplna ukazoval napřed minimum, ale po pár opětovných zapnutí zapalování už ukázal plnou. Našel jsem tady docela dost postřehů, ale prošel jsem sotva 1/4 příspěvků, proto bych byl vděčný, kdyby mi někdo ochotný napsal do mailu (nebo na ICQ, případně sem), jaké mušky vychytat. A taky kde všude jsou restrikce. Vím, že bych to tady našel, ale přecejen pročítat tolik stránek je moc nadlouho. Taky nevím jestli restrikce zrušit zrovna, nebo ještě pár km najezdit - teď mám najeto 70km.