To naladění karburátoru by mne zajímalo. Hlavně nastavení bohatosti směsi - na jehle je mi to jasný, ale nevím jak se vzdušníkem (přitáhnu - bohatší, nebo naopak). Zdá se mi, že mi to poněkud víc žere a rozhodně to není kolem 3 litrů - spíš tak kolem 4. Je ale fakt, že je u nás hodně prudkých kopců. Jinak jsem musel jednou vyčistit karburátor, protože kolem půl plynu měl motor "díru" a na plnej vynechával. V plovákový komoře byl nějakej bordel a po vyčištění je to bez problémů. Díky za odpověď. Frantaoldschool_dave píše:pokud jsi trochu zrucny tak si karb. naladis sam je to strasne jednoduchy jsou tam pouze dva sroubky jeden na volnobeh a druhej je vzdusnik pokud budes chtit poradit popisu ti jak to mam ja..a co svicka? mas tam porat tu origo cinu? okamzite ji vymen za NGK BP7HS
aloyz312 píše:Sportman píše:Jo a je doporučeno používat stejnou značku oleje ,kterou jste tam dali prvně.Ale to asi všichni víte.
spontye píše:od najlepsieho predajcu yamaha na vychodnom sk
oldschool_dave píše:volnobeznej je ten medenej pod tou hadickou a jakoby u airboxu je stribrnej cervik tak to je vzdusnik...
spontye píše:nazdar rhonaci. riesili ste uz niekto pneu na zadne koleso????? strasne ma skrie myslienka ze si kupim 140/17/R12, len neviem ci to tam vojde. najprv som sa pohraval s kupou komplet kolies 13'' alebo aj 14'' lenze od najlepsieho predajcu yamaha na vychodnom sk som sa dozvedel ze to nieje tak jednoduche kedze zadne koleso je specificke pre kazdeho vyrobcu. skuste poradit ako na to a hlavne kde zohnat neake disky na toho nasho cinana. alebo aspon ci na zadne koleso dokazem narvat tu 140 gumu. vopred vdaka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků