Rhon speed 50 - startér

Technické problémy s čínskými skútry do objemu 50ccm (včetně).

Rhon speed 50 - startér

Příspěvekod pokrm » 25 úno 2016, 22:07

Ahoj mam skůtr rhon speed 50 a nevím jak se mi to povedlo ale startér se mi točí obráceně :) rozebíral jsem ho protože se už nechtěl točit a ted se točí ale obráceně a vůbec nevím proč
pokrm

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: rhon 50
Tuning / úpravy: laděný výfuk(Leo vince TT Hand made)+odstranění restrikce, větší tryska, otevřený filtr, odblokovaná řídící jednotka, sportovní variator, lepší pružinky ve spojce

Re: Rhon speed 50 - startér

Příspěvekod Mr.Voza » 25 úno 2016, 22:21

Tak jsi ho buď zapojil obráceně, což nepředpokládám, že je technicky možný, protože bude ukostřenej sám sebou na motoru a povede k němu jenom plus, nebo bude mít v háji jedno vinutí.

Tohle mě dělal kdysi gramofon, kterýmu v motoru odešlo jedno vinutí, že jsem ho zapnul, tak začal hrát pozpátku :lol: Když jsem mu nejdřív pomoch roztočit správným směrem a pak zapnul, tak hrál normálně, ale když jsem ho jenom zapnul, tak se točil obráceně :lol:

edit: nebo jsi ho blbě poskládal, jak jsi ho měl rozebranej (což ale taky nevím, jestli jde).
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Re: Rhon speed 50 - startér

Příspěvekod Dusan14 » 25 úno 2016, 23:21

Otocil si magnety? Nic ine to nemoze byt
Dusan14

1000+

Reputace: 35
Skútr / moto: TGB Bullet 125

Zpět na Do 50ccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek