Dobrý den
Předem se omlouvám pokud zbytečně zakládám nové vlákno.
Mám doma Maxon Matador 50 jsem sním velice spokojený ale v poslední době se naskytl takový problém - maxonek nejede víc jak 70km-h někdy se nepřetáhne ani přez 60 a vypadá to nějak takto - jedu z mírného kopce nebo i po rovince a držím plný plyn jakmile se dostanu na rychlost cca 70km-h tak se jakoby "vypne" přijde mi jako kdyby otáčky variátoru nebo kola předběhly otáčky motoru a pak musím čekat než to spadne třeba na 50 a zase se chytne ... jsem si vědom toho že maxonek víc nejede že na to nemá výkon ale jde o to že tohle jeho "vypínání" nexistovalo když byl nový ... jako nový jel s plným plynem i z kopce a motor se furt točil a bral dokázal jet z kopce u přes 80km-h ale teď to absolutně nejde protože to pak nebere ... hodně mi to vadí nedá se na něm moc daleko jezdit ... co už jsem zkusil - vzduchový filtr - vyčištěný, svíčka v pořádku a dává jiskru jak Fukušima, karbec - vyčištěný, sundal jsem víko z variátoru a vyčistil ho na první pohled je vše v pořádku řemen jako nový ... napadají mě různé příčiny ale rozhodl jsem se napsat Vám pokud už stím někdo máte zkušenosti ? ... jinak maxonek má odpojený omezovač a záslepku na tlumivce výfuku.
Moc děkuji za každou radu