Kingway - přestává táhnout

Technické problémy s čínskými skútry do objemu 50ccm (včetně).

Kingway - přestává táhnout

Příspěvekod Peca_T » 25 bře 2012, 20:22

Zdravím. Mám problém s tou mojí čínou. Skutr jede chvíli v poho a někdy si vzpomene,že přestane táhnout a má snahu chcípnout,pak se vpamatuje a zase chvíli jede a znovu přestane táhnout. Pokud se v tu chvíli podívám na benzínový filtr tak je suchý,nemáte s tím zkušenosti? Benzínový filtr jsem vyměnil,chvíli dobrý a za chvíli znova to samý,sundal jsem i podtlakový ventil,ale byl čistý.Karburátor jsem taky rozdělal a nic jsem nenašel.

A dotaz k tomu -nevíte co na skutru ovládá,že ten benzínový filtr se nikdy nenaplní uplně. i když to funguje jak má?
Peca_T

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kingway

Re: Kingway - přestává táhnout

Příspěvekod kalibr » 25 bře 2012, 20:36

Hoj, loni jsem dcérce koupil Kingway Barracuda a dělalo to přesně co píšeš. Na garančce ten mechanik vyhodil ten podtlakovej ventil a zaslepil ten otvor na karbecu. Od té doby to neudělalo.
Říkal něco, že je nejčastější problém.
Naposledy upravil KYBLOS dne 28 říj 2013, 10:51, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
"Vzít za plyn umí každý, ale ubrat ho jen ti nejlepší"
kalibr

100+

Reputace: 1
Skútr / moto: Burgman 650 EXE K9
Tuning / úpravy: Nejsou třeba- zatím

Příspěvekod TUNER » 25 bře 2012, 20:45

Buď a nebo bývá problém že se v nádrži udělá podtlak a benzin neteče jak má,tím že nemá správné odvzdušnění. Někdo tady dělal dírky ve víčku nádrže nebo něco podobného,nejsem si jist zda to byl tenhle stroj,ale nějaká podobná paštika to byla ;-)
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod Peca_T » 26 bře 2012, 12:27

Dík za rady hoši. Ten podtlak v nádrži bych řekl,že by mohl být problém,vyměnil jsem i benzínový hadičky za pruhledný a bylo vidět,že tam jde dost vzduchu u podtlakovýho ventilu. Když tu benzínovou hadičku od podtlakovýho ventilu sundám tak benzín teče dost,ale jak ji nandám tak hrozně málo teče.
Jsem laik,ale když tam jde podtlak tak to ale nemá nikde ten vzduch odcházet z nádrže. A nebo tam musí být vývod jako u osobáku aby vzduch odcházel? (pak by tam měla být ta dírka do víčka nádrže).
Peca_T

0+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kingway

Příspěvekod TUNER » 26 bře 2012, 13:18

Nevim jaký je tady víčko,ale tam bylo nějaký rozebiratelný,možná za pomocí většího či menšího násilí a v něm labyrint,kterym se tam měl dostávat vzduch,ale bylo to moc utěsněné a vzduch tam nešel,tím pádem při "hermetickém" uzavření a úbytku benzinu se vytvořil podtlak a benzin netekl. Jestli je to tím,jednoduše vyzkoušíš že to půjdeš projet bez víčka nebo s hodně povolenym,aby tam prostě šel 100% vzduch....
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Zpět na Do 50ccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek