Kingway Koyot 50 - skřípe brzd. destička

Technické problémy s čínskými skútry do objemu 50ccm (včetně).

Kingway Koyot 50 - skřípe brzd. destička

Příspěvekod Tondaxp » 24 kvě 2010, 18:05

Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit co mám udělat když při rozjíždění mě skřípe Brzdová destička. Jde to seřídit ? už mě to skřípění vadí. Díky za odpověď. :twisted:
Naposledy upravil KYBLOS dne 29 kvě 2013, 00:13, celkově upraveno 1
Důvod: Téma bylo přesunuto do správné sekce
Kingway Koyot 50 ccm
Kingway Mosquito 50 ccm
Tondaxp

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kingway Koyot

Re: Kingway Koyot 50 - skřípe brzd. destička

Příspěvekod novaka » 24 kvě 2010, 18:23

Řeším stejný problém ... takže vyměním destičky za jinou značku a uvidím, jinak prý pomáhá nějak máznout tu stranu destičky jako že k pístkům keramickou pastou - vysokoteplotní mazivo. Přesně nevím, zatím jsme něco podobného neřešil. Také bych uvítal nějaké upřesnění.
novaka

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: Burgman 200

Re: Kingway Koyot 50 - skřípe brzd. destička

Příspěvekod sedli » 24 kvě 2010, 20:01

Sundejte kolo, vydělejte destičky a zkontrolujte, jestli se vám už v nějakým místě nedřou do kovu - že už máte pryč obložení.Jestli ne, tak se vám možná nevrací jeden z pístků, tak to taky zkuste promačkat a uvidíte.Může tam být štěrk, písek nebo nějaká nečistota. To místo nastříkejte WD-40 nebo něčím podobným a mělo by to chodit hezky. Jestli se to pořád nebude vracet tak to rozdělat ale to už bacha není to jednoduchý a může vám vytéct brzdovka
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Zpět na Do 50ccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek