Kingway Cub Father - cuká, chcípne

Technické problémy s čínskými skútry do objemu 50ccm (včetně).

Kingway Cub Father - cuká, chcípne

Příspěvekod corsair » 03 zář 2010, 23:00

ahoj mám takovej problém vlastním skútr kingway cub father (něco jako jawa betka 2) má manuální řazení a maan. sytič když nastartuju motor a rozjedu se tak je vše ok ale jak ujedu 1-2 km tak najednou začne cukat a po chvilce už vůbec nechce jít do otáček a když přidám plyn chcípne už jsem zkoušel vyčistit nádrž palivový filtr hadičky atd... ale nic pořád po 1-2 km to nechce jet ale když počkám tak 6 minut tak pak to už zase jede tak jestli by jste mohli poradit dík za všechny rady :D :D :D

edit: téma přesunuto do správné sekce! Wictor
father1_m.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
corsair

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: kingway.cub father

Re: Kingway Cub Father - cuká, chcípne

Příspěvekod sedli » 04 zář 2010, 16:37

A vypneš pak ten sytič?? To je jak když já na minibike ho nevypnu po zahřátí-pak je to bohatý a chcípne..tim si zase vzpomenu že jsem ho nevypnul
Bylo : Piaggio Hexagon 125 LX 1996, Honda PCX 125 2011, Suzuki GSX-F, Kawasaki Versys 650.
Nyní : Kentoya HAMMER II-i 125
sedli

1500+

Reputace: 27
Skútr / moto: Honda PCX 1.generace
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin

Re: Kingway Cub Father - cuká, chcípne

Příspěvekod karpalone » 04 zář 2010, 17:16

a vzduchový filtr jsi čistil? Mě to dělalo taky,a bylo to mokrým vzduchovým filtrem po jízdě v dešti.Tak jsem ho vysušil odkalil karbec a už to jelo.
karpalone

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Piaggio X9 500 evolution.rv. 04

Zpět na Do 50ccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek