Keeway Hurricane 50 - nestartuje, nejede

Technické problémy s čínskými skútry do objemu 50ccm (včetně).

Re: Keeway Hurricane 50 - nestartuje, nejede

Příspěvekod dawekrata » 06 kvě 2010, 16:32

MisaKacenka píše:Tak to zjisti a pak se muze neco resit :) Priste at se do toho radsi nehrabou...

Tak jsem tam dnes byl...prý to bude nejspíš v klikové hřídeli..má prý velkou vůli..jinak je vše o.k....jiskra, startér, karbec, olej. pumpa...poradíte mi nejaký levný obchod nebo e-shop, kde bych to sehnal??díky
dawekrata

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: Keeway, SYM
Tuning / úpravy: ne

Příspěvekod MisaKacenka » 06 kvě 2010, 16:54

Pockej, chlapce...co to je za servis? Pry to bude nejspis v klikove hrideli...to je zaver jako noha...

Odvez to nekam, kde tomu rozumeji, at to rozdelaji, podivaji se a jasne reknou: Klika v tahu, je potreba nova...atd...

A ne, ze to mozna bude v tom...to by te uz levnejs vyslo koupit novej scooter, nez porad kupovat dily, ktery je napadnou...
MisaKacenka

1500+

Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod PROOF » 07 kvě 2010, 11:26

No to je nějak moc rychlá diagnóza. Vůle na klice sice může bejt no v každým případě se nejřív začne projevovat klepáním a motor se hned nezastaví. Pak je otázka jestli je v čudu klika nebo jen ložiska. V každým případě smekám před servisem jsou to superrychlíci.
PROOF

250+

Reputace: -1
Skútr / moto: CPI Oliver
Tuning / úpravy: Odblokován, řemen Malossi X-Kevlar,výfuk Leo Vince TT,variátor Malossi Multivar

Příspěvekod ErA.12 » 08 čer 2010, 17:56

Zdravim všechny mám dotaz. Mám scootra CPI oliver city je to rok výroby asi 2007 dlouho stál v prodejně a já to mám asi kolem půl roku.Je na něm najeto 110km Byl sem bylbý a hned tam hodil laďák a pak si uvědomil že mě to může pos.... motor tak sem to vyměnil zpátky a všechno jelo v pohodě teď asi 2 měsíce nebyl nakoplý dojdu k němu a nastartuje hned pak za 2-3min skapal a už sem to nemohl nastartovat ani startérem ani nakopávačkou tak sem vyčistil karbec dám to tam nastartuje to hned ale byl to asi 2-3min pak to skapalo zase a už to zas nejde.Tak vás prosím nevíte čím by to mohlo být?Za chvilku mám dostat ŘO na AM a nemám načem jezdit.Prosím koho něco napadne tak to napište díky moc.
Naposledy upravil KYBLOS dne 23 bře 2013, 23:33, celkově upraveno 1
ErA.12

0+

Skútr / moto: CPI oliver city

Příspěvekod Rady » 08 čer 2010, 20:46

Mozna by pro zacatek pomohlo vymenit benzin, ten stary samozrejme vypust.
BMW K1200LT ------->> vice zde 4,6l/100 km
Rady

2500+

Skútr / moto: jawy,CZ, B400/K4, B650/K4,BMW LT K1200, chrompaket

Příspěvekod ErA.12 » 09 čer 2010, 08:26

JO jo to sem udělal a zatim to jede takže závada asi odstraněna nalil sem tam ten stary a pořát to jede hlavně se to musí pořádně projet!! Jo a ještě jeden dotaz. Mám tam automatický sitič a když zapnu klíček měl by nějak cvaknout nebo až se nastartuje motor??Strýc je automechanik tak se mě na to díval a snažil se to seřídit ale žikal že to uplně nejlíp nejde něco je tam špatné!!Jak to bylo asi 5minut nastartované tak sme šáhli na ten sitič a ten dost teplý má byt studený nebo je špatný a mám koupit nový?? díky za odpovědi!!
ErA.12

0+

Skútr / moto: CPI oliver city

Předchozí

Zpět na Do 50ccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek