PROOF píše:Určitě tu pár těhle skútrů je jelikož to je typ kterej je běžně v prodeji už několik let ale nikdo sem radši nepíše aby ho nenazvali bl..cem. Možná to chce přepsat název Čínské skútry (Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury) ne něco jinýho.
Zamerne se tohle tema vytvorilo, protoze lidi si snaz uvedomi a dohledaji informace o cinskych skutrech, ktere se dost casto skryvaji pod "ukradenymi" nazvy jiz zaniklych svetovych znacek.
Kolik dealeru co ma webove stranky ma napsano pod danym skutrem ci znackou ze se jedna o vyrobce z Ciny?
Dokonce i po telefonu se krouti jako hadi, jen aby to nemuseli priznat a chlacholi zakaznika o jak kvalitni vyrobek se jedna. Vetsinu z nich za rok jiz ani nedohledas. Ze ti to nejak jezdi? Bud rad, protoze vetsina ma zkusenosti jine a bezne servisy tohle odmitaji brat a pripadne opravovat.
Nechci tady ale rozvirovat dalsi jiz nekolikatou diskuzi, kterych je tu bezesporu dost o cinskych skutrech. Drzme se proto tematu a pro tyto podobne diskuze je tu jiz zalozeno jine tema.