od citereh » 05 kvě 2011, 13:25
Jj, a kdyby jsi to opravdu četl , tak Karel23 tady doporučuje bílou Malossi pružinu jako ideální náhradu za seriovou , používají ji tady skoro všichni a je osvědčená, chce to opravdu si počíst a najdeš tu opravdu dá se říci vše ,s čím jsme se tu už potýkali a co jsme řešili, i když každý má právo na svůj vlastní postup úprav a tuningu - já třeba používám na Eaglu černou kontrastní pružinu HEBO- peugeot,piagio a spokojenost, ale to je spíš moje vlastní vyjimka , jinak na Eagle opravdu nejdoporučovanější kontrastka - bílá Malossi , výměna pružinek ve spojce : to se snad začne týkat až překitovaných motorů , zkusil jsem vyměnit pružinky v seriové spojce za střední tvrdost - originál motor 50ccm , vario NARAKU - 5,0 gr, origo kontrastka a docílili jsme toho, že to akorát při rozjezdu víc řvalo a rozjíždělo se to ve vyšších otáčkách, tak jsme tam dali originál spojku s původními pružinkami - do města ideální, protože zabírá dole a hned to jede po přidání plynu a tu s tvrdšími jsme nechali zkompletovanou, kdyby někdo dělal kit na vyšší obsah .
Omlouvám se , že dost často někoho zminuji, ale je to snažší, než to celý znovu popisovat