citereh píše:Ahoj, no on ten chladič oleje zas tak špatná věc není , ale význam má u extrémně namáhaných strojů nebo závodních specialů - není to dlouho, co jsme montovali něco podobnýho do VW Golf - úprava pro ralyecros ,tam to třeba je chladit olej, aby se nepřepaloval a držel si tak nějak svoje vlastnosti , ale tady ?
Spíš bych ty prachy věnoval na kit, nebo na překopání zadku - kotoučová brzda , protože při zvyšováním výkonu / kit , variator,převody/se pořád jen a jen brzdí vzadu bubnovou brzdou - už jsem viděl jednoho čínana takhle překopanýho na zadek a nevypadalo to vůbec špatně - bohužel stál na semaforu a odjel, takže jsem nestačil zjistit z čeho to bylo použitý a jak se zhruba postupovalo.Snad někdo dostane
Half Life píše:Ahoj hoši,tak už jezdim po zimě zase naplno.Ale vyskyt se mi takovej divnej problém při startování = zmáčknu startér a místo aby startér začal roztáčet motor tak to udělá takovej zvuk typu "vzzzíííííííí", tak pustim spouštěč startéru to se opakuje asi ještě tak 2x až 3x a na počtvrtý se to teprv chytne a nastartuje.Nevíte co to způsobuje a co a jak stim provést.Leze mi to už na nervy a nerad bych došel až ktomu že bych byl nucenej startovat nakopávačkou.Díky za případný rady.
EDIT:4 Nuramon11tim co jsem psal nemyslim tim že to nechytá ,ale ten problém se týká startéru jako když se to nejaký soukolí kousne a netočí motor,chápeš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků