PumaDedek píše::arrow: Tak expediment ukončen,odpojil jsem hadičku a ta si
nasávala,nikoliv foukala....Efekt žádný,akorát se to dusilo-moc vzduchu,
muselo by se doladit karbec a to se mi nechtělo rozštelovávat,páč motor
si jde dobře,točí v pohodě 8tis/ot. a šel by víc.
Skoušel jsem projet a jde pomalu 60km/h-rovina,podle tacháku.
Jedinou rezervu,vidím ještě ve spojce,ale tu až časem......
jel.en píše:PumaDedek píše:...chystám se namontovat chladič oleje,prej to olej schladí až o 20 stupnů,což využiju zvlášt v létě-jsem takovej malej pokusnej laborant
Mám dotaz: Kam ten chladič zapojíš, tak aby v tom ten olej cirkuloval a bylo to funkční (né jen že v tom ten olej bude jako kapalina navíc). aby se ten skutřík nepodchlazoval.
potížista jel.en
jesik píše:jel.en píše:PumaDedek píše:...chystám se namontovat chladič oleje,prej to olej schladí až o 20 stupnů,což využiju zvlášt v létě-jsem takovej malej pokusnej laborant
Mám dotaz: Kam ten chladič zapojíš, tak aby v tom ten olej cirkuloval a bylo to funkční (né jen že v tom ten olej bude jako kapalina navíc). aby se ten skutřík nepodchlazoval.
potížista jel.en
Čus jelene,velký potížisto vše najdeš tady: skůtry malšice:Olejový chladič pro GY6 50-125-150 ccm,A normálně ho zapojím místo výpustného šroubu oleje vespod motoru.Ale předem se nelekej té ceny,je vysoká,ale já sem se rozhodl že to tam budu mít a už na to šetřím od minulýho leta,je to darda...ale co nadělám nic levnějšího jsem nesehnal!!A to jsem hooodně hledal!!!No a jen tak pro zajímavost,mám v hlavě nápad jak chladit variatorovou a spojkovou komoru,ale to až to budu mít hotový tak to sem šupnu.zatím sháním potřebné věci. PS,ještě dotaz:co myslíš tím :aby se ten skutřík nepodchlazoval,myslím si že zatím nebyla nikdy tak nízká teplota,aby ten olejhttp://www.motoshop-lt.cz/shop/prod ... =163,konkrétně 10w40co tam já liju nemazal ,protože stuhnul,snižuje to teplotu max o 20 stupnů,což v létě každý uvítá!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků