Half Life píše:Zdar lidi,
mám docela dost velkej problém.Muj stroj je JMSTAR EAGLE 50,k dnešnímu dni mám najeto 1020Km v tisíci jsem měnil podruhý oil a všechno šlapalo jak má.Problém je toho rázu že jedu na 1/4 plynu jedu ,ale jakmile přidám víc tak se to jakoby udusí,až motor zdechne uplně.Po zdechnutí smáčknu startér motor naskočí v pohodě,ale jek přidám víc jak 1/2 plynu tak se to udusí.Vyndal jsem filtr vzduchu ale ten je jak novej ani nebyl moc od oleje ve spod .Pak jsem vyčistil svíčku ,ale nic nepomohlo.Tak nwm co stim.Jestli někdo víte nebo znáte příčinu problému tak budu rád když napíšete oč jde.
Díky .
Half Life píše:Half Life píše:Zdar lidi,
mám docela dost velkej problém.Muj stroj je JMSTAR EAGLE 50,k dnešnímu dni mám najeto 1020Km v tisíci jsem měnil podruhý oil a všechno šlapalo jak má.Problém je toho rázu že jedu na 1/4 plynu jedu ,ale jakmile přidám víc tak se to jakoby udusí,až motor zdechne uplně.Po zdechnutí smáčknu startér motor naskočí v pohodě,ale jek přidám víc jak 1/2 plynu tak se to udusí.Vyndal jsem filtr vzduchu ale ten je jak novej ani nebyl moc od oleje ve spod .Pak jsem vyčistil svíčku ,ale nic nepomohlo.Tak nwm co stim.Jestli někdo víte nebo znáte příčinu problému tak budu rád když napíšete oč jde.
Díky .
Tak chtěl bych poděkovat hl. Citerehovi,ale i všem co se zůčasnili na řešení mýho problému s mým Sršněm .Karburátor jsem vyndal rozebral,jak mi bylo doporučeno,profoukal sesadil a nasadil na zpět a problém vyřešen.100% to muselo být nějakou nečistotou nebo kapkou vody v benzínu,která se usadila pod tryskou a dělala tam neplechu.Předvčirem jsem podniknul testovací jízdu z Děčína do Varnsdorfu což je 50Km a jel jak divokej .Takže dík moc !!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků