Scháním variátorovej dekl 430 mm mamině na scootr,praskl,když jsem našlapoval. Nemůžu sehnat...je možnost? Vím,že stojí kolem 600,- ale co se dá dělat.
Smazány OT. O elektronické dýmce, či el. cigaretě se prosím bavte v příslušném tématu. viz. viewtopic.php?f=27&t=6644&start=945 Pokud chce jeden druhého pozvat na ochutnávku el. dýmky, nebo el. cigarety, řešte to prosím přes SZ. Díky Kyblos.
Tak kryt právě dovezla PPL, 804 Kč i s dopravou. Tak mi spadl kámen za srdce... Snad to tam bude pasovat,jak má no... Baterii objedenám,až před sezónou. Děkuji za pomoc. JOO, kdyby měl někdo nápady,jak to nakopávání,tety úpravu toho mechanismu, aby to bylo lepší,než stávající paskvil, tak ještě prosím o poznatky a návrhy na vylepšeni
Ahoj no se mnou už jsi v poslední době třetí , koho to postihlo - trochu jsem na to koukal a zatím jsem zjistil , že se něco špatnýho odehrává na tom startovacím převodu- až budu mít čas tak to rozeberu a zkusím pokoumat , co se tam vlastně odehrává špatně a trhá to víka variatoru
tAK JAK JSEM TAK LETMO SKOUK, TAK odlitek víka,nic moc,musí se doladit,nejen prohodit futro na startér,+ vodící štefty ,ale i udělat drážku na pero u hřebenu+ atd. Taky pošpekuluju
Zdravim všechny, tak se mi stalo to samé co v červnu "saslinovi" str.73, ten přítlačnej talíř ve variátoru nevydržel nápor výkonu a na třech místech prasknul. Začalo to celí tím, že motor začal točit víc a víc jak při rozjezdu tak během jízdy (došlo to až tak že 8200 za jízdy a 9300 při rozjezdu. Z prvu jsem to přisuzoval řemenu a jeho tloušce, řikal jsem si už mám najeto přes 6500 Km a je to ten puvodní čínskej, každej ho mení okolo 3000Km a já už má 2x tolik. Tak jsem zjel do mototechny pro novej http://www.moto-ustinl.eu/katalog/zbozi ... ic_ma=5853 a přijel jsem domu a žačal s výměnou, no a při tý výměně jsem zjistil to stím talířkem. Čili jízdní vlastnosti má tenhle variátor http://www.multimoto.cz/?553,vari%EF%BF ... Dtry-50ccm dobrý s tím jsem byl spokojenej celejch 5000 km (dával jsem ho v 1500km) ,ale ten material je špatnej. Vyřešil jsem to stejně jako "saslin" dal jsem tam provizorně ten origo čínskej talířek a jedu dál i jsem nasadil zpátky ten starej řemen, protože očividně je pořád ještě ve štontě (žádný viditelní škubance praskliny nic).