Jinlun 50 - zvláštní problém

Technické problémy s čínskými skútry do objemu 50ccm (včetně).

Jinlun 50 - zvláštní problém

Příspěvekod Betas » 25 dub 2013, 18:13

zdravím, dostal jsem se ke skůtru, je to čína, Jinlun,četl jsem zde několik příspěvků s problémy se stejným typem,ale můj problém zdá se být originální. Začal bych tím že, je odpojený podtlakový ventil v násrži a benzín teče volně(samospádem) do karburátoru , je odpojený sitič a je zde několik hadiček vedoucích "nikam". Normálně ho nastartuji, chvilju drží volnoběh ale pak začně samovolně zrychlovat, a někdy opět snižovat otáčky, dalším paradoxem je, že při naklánění na stranu se to také mění, doleva chcípá doprava zrychluje. další věc je, ta že mámt ušení že by bylo po několika letém stání v garáži vyměnit olej, ale nejsem sto něco najít na webu, tak děkuji všem za případné rady
Betas

5+

Reputace: 0

Re: Jinlun 50 - zvláštní problém

Příspěvekod Vratas » 25 dub 2013, 18:19

Problém s plovákem, resp. jeho nastavení uzavření paliva ve správné poloze, tam bych začal. A taky bych obnovil původní vedení paliva a sytiče do stavu jak to má být.
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...

Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Vratas

Moderátor

Reputace: 283
Skútr / moto: Honda CB900F Hornet

Re: Jinlun 50 - zvláštní problém

Příspěvekod Betas » 25 dub 2013, 18:23

začnu u toho plováku, vytáhnu karburátor, otevře je tam plovák který reguluje asi 1cm dlouhá tičinka, co bych tady mohl změnit?
Betas

5+

Reputace: 0

Zpět na Do 50ccm

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek