od rraddekk » 06 srp 2010, 22:53
čau lidi,všechno ruším,cukání na plný plyn vyřešeno,včera jsem dojezdil,způsoboval to prasklý píst na sání,totálně propadlej,už je to druhý,tak že v žádném případě nekupovat 80 kit naraku,maji vadný písty,místo toho mi poslali 70 kit,to prý má jinej píst,dnes jsem ho tam a dal a vypadá že je trošku jinak zpracovanej než ten 80,jen chci poradit jak mate sladěnou 70 kit naraku,myslím tím válečky a trysku,ja mam variator mallosi a 6,2g válečky,napište všichni jak to mate vy ať to mužu porovnat diky moc,jo a na ten poslední příspěvek odpověd,žralo mi to t s tím 80 kitem tak okolo 2,6l/100
12.8. edit:
čau lidi,potřebuji poradit,koupil jsem open filtr a nevim kam s těma hadičkama co vedou z víka ventilů a do toho černýho ventilu pod sedlema,z toho pak vede 1 tenká za karbec do kolínka a 1 silnější do sání před karbec,nevim kam s nima,ještě dotaz dnes mi dorazil válec 72 a na pístu mam značku in na menším výřezu,in by mělo být na tom větším,tak nevim,nebo to maji špatně popsané,nebo je to tak dobře
16.8. edit:
jaká je nejlepší tryska do karbece,když mam kit naraku 72,nebo jakou tam mate vy diky za odpověd,s tou 88 to nemůžu moc dobře vyladit,protože když ji tam mam tak musim mít šroubek bohatosti na 1 otáčce a pak to blbě drží volnoběh,když dam na 2 otáčky,tak svíčka černá jak bota,restrikce sání odstraněno výlisek a i sítko na vstupu,tak napište co s tím diky moc
24.8. edit:
koukám žádná odpověd,tak mi alespon napište,kolik vám to lítá s tím 70kitem,mě to jede max 70KM/H,MANŽELKA NA JINÉ ČÍNĚ ,bez jakekoliv úpravy jede úplně stejně po rovině,jen do kopce mi to jede lepší,a to mam variator mallosi ještě,tak žádná sláva,čekal jsem aspon 80 po rovině
Naposledy upravil
KYBLOS dne 28 říj 2013, 08:04, celkově upraveno 3
Důvod: Sloučeny 4 příspěvky pod sebou