Ahoj, do převodovky je jedno jaký převodák naleješ - je tam jednoduchý převod ,který nevyžaduje nic specialního - běžně se dává Mogul PP90 , ale pokud chceš mít klid na duši a hřejivý pocit ,tak tam dej něco dražšího ,ale výsledek bude stejný.Můžeš tam dát i Hypoidní olej - používá se do automatických převodovek - má tu vlastnost, že je řídký jako voda a hlavně nepění jako normální převodáky
Ahoj, no nalévací otvor pro motorový olej je u motoru 139QMA/B , kterými jsou osazeny většinou čínské stroje je na pravém boku na bloku nad výfukovým potrubím - je to plastový šroub s měrkou http://citereh.rajce.net/Nalevaci_otvor
Hoy všem. Mám dotaz... Můj HT-50QT-16 má najeto 4000km. Měl bych něco vyměnit nebo zkontrolovat (kromě olejů)? Je nějak stanoveno, kdy vyměnit variátor nebo něco uvnitř? Díky
Při tomto nájezdu není třeba kontrolovat téměř nic
Variátor počítej ,že ti odejde kolem 6000km a ne válečky,ale vydře se to mosazné pouzdro ve kterém to jezdí , svíčku jsem měnil při 8000km a o ventilech za 12000km nikdo neslyšel natož aby na ně sáhl
Samozřejmě preventivně můžeš udělat všechno
K povolení variátoru budeš potřebovat něco takového a nebo rázový utahovák/povolovák
Lukas EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180