Ahoj. Potřeboval bych od vás poradit. Koupil jsem skůtra CPI ARAGON. Cca rok nejel, tak jsem vyměnil svíčku, vyčistil karburátor, vyčistil nádrž, dal nové CDI, startovací relé a pročistil a promazal kompletne vešlerou elektroinstalaci. Skůtr mi krásně chytil a bežel jak noví. Jenže když jsem na něm ujel asi 100km tak mi při jízdě chcípnul a od té doby ho nemůžu nastartovat. Znova jsem vičistil karbec, jiskru to hází ale nechytne. Když vindám svíčku a šlápnu na nakopávačku tak s válce líta benzín až ven a svíčka je taky mokrá. Když delší dobu šlapu na nakopávačku tak je na zemi flek benzínu, tomu trošku nerozumím, ale byl tam i předtím když to chytlo. Už si stím fakt nevím rady.
Jediné o čem vím tak je že jsem vindal podlakový ventil na benzín a dal jsem hadičku na přímo, ventil byl sundaný a nevěděl jsem jak ho zapojit a takhle to beželo pěkne. Nevíte čm by to mohlo být?? Jiskru háže, svíčka je mokra a komprese bych řekl že je taky ok.
Sitič jsem neskoušel ale když motor bežel a několikrát jsem ho nastartoval tak bylo slyšet jak se přivřel a ubralo to na otáčkách, tudíš si myslím že je ok
Budu rád za každej typ. Skůtr má najeto něco kolem 4000km.
Děkuji