od Daelimek » 04 srp 2008, 22:09
Já na čínu neplivu, na to tu jsou jiní, kdyby sis projel moje příspěvky, tak bys viděl, že za číny se já peru. Spíš se udivuji nad tím, když si člověk koupí vyloženě velmi slabý skútr a pak chce do něj nasypat tisíce za tuning, který se mu nikdy nevrátí při následném prodeji. Tímto tu přiživuješ posmíválky, kteří pak mají z lidí srandu a poté všeobecně číny haní, a pak je tu moje zastávání se čín k ničemu...
Zde ti málokdo tvoje dotazy zodpoví, každej ti řekne, abys to prodal a koupil značku..jinak já jsem se svojí čínou velmi spokojenej a jelikož jsem na podobném skútru jezdil, tak vím jaké má meze a moje rady není plivání !!!
Pokud chceš, kup si novej válec a polaď variátor, ale každej a i já, ti řekne to, že poté to pojede o trošičku lépe, ale zdaleka to nebude mít na značkový scoot. Prostě v kubatuře 50ccm se moc kouzlit nedá, a u čín už vůbec ne, proto mám čínu 125ccm, není to taky trhač asfaltu, ale už to jede lépe, než padesátka..btw. nemyslím si, že by podvozek na tvůj scoot a na scoot o objemu 125ccm byl shodný..
Pokud chceš radu, již jsem ji sdělil..kup válec, aspoň 70ccm, polaď karbec (větší trysky, lepší vzduchový filtr - otevřený), no a pak polaď variátor, dej lepší kontrastku, a válečky, jo a taky změň svíčku, já mám NGK a jde to fakt znát, poté vyměň řemen za kvalitnější a také vyměň brzdové destičky za kvalitnější..pokud to dobře vyladíš, mohl by jsi v reálu jezdit tak 70 km/h, tachometrově pak 100km/h :cyclops: