mickielli15,
olin.uj ,
Blight28 ,ďakujem kamaráti za prianie je vidieť že som medzi správnou partou.
Dnes som spravil 210km,prvý krát takú trasu v proti vetre ale naspäť som skúsil už aj rýchlosť 100 a kapánek nad,ide to skvele lahúčko ale nechcel som ho dlhšie hnať nech sa ešte zabeháva v klude mám iba 420km.
Čo bolo hneď cítiť okrem tej akcelerácie oproti PCX je krytie kolien od náporového vetra,taktiež som mal príjemný pocit že mi nefúkalo na tvár a celkové pohodlie na sedadle.Jediné na čo si nemôžem zvyknúť je tá citlivosť na nerovnosti,poskakuje to na môj vkus až príliš.Čítal som v recenzii že na nový model stvrdili pruženie oproti modelu 2008 a naladili aj tlmiče športovejšie.
Spotreba je približne 3-3,5 litra ale to je hrubý odhad.
Mám prosbu,kto už montoval 12V zásuvku na X-Max?kúpil som si dnes zásuvku a hodlám si ju namontovať.Všimol som si že je predpríprava v kastlíku pod riadidlami ale neviem čo je ďalej a ako sa k tomu dostanem z druhej strany,zatial som po tom nepátral a keď má niekto skúsenosť s takouto montážou rád privítam nejakú radu.
edit:Tak som večer povozil aj manželku,nedalo jej to a chcela vyskúšať to sedenie.Oprosti PCX je luxusnejšie,sedlo je širšie a po stranách sú madlá na držanie,ale stupačky sa dizajnovo nepodarili,vyzerajú ako z endura ale to bol asi zámer aby to malo športovejší šmrnc.Celkový sumár za dnešok 219km,už sa teším na zajtajšok