Romanisevic píše:Prajem krasny aj ked uprsany den. Som velmi rad ze aspon tuto v CR je forum o skurtoch a konkretne o X-max
Prave pred par dnami som sa stal majitelom X-maxu 250 model 2009. Je to sice starsi model ale mne sa velmi paci a hlavne som strasne rad ze som ho nasiel za super cenu a v super stave. Ked som ho kupoval mal najazdenych 479km ano spravne mal 3 roky a 479km tak nebolo o com hned som ho bral. Skuter je ako keby ho prave vyrobili. Tak urcite ak bude krajsie pocasie tak pridam par foto. Ahojte X-max-ci
vlastak píše:Mám za sebou dvě srážky se srnou kdysi před 30 lety na pionýru. Jednou jsem ji zabil a po druhe se srnec zvedl zabekal a zdrhnul. Pokažde jsem se musel postarat o to abych se dopravil k doktoru na šití,takže dneska jezdím s respektem a pozoruji jestli nezahlédnu pohyb nebo odraz světla od očí.Bohužel ne vždy ty chlupatý potvůrky jsou vidět, takže jsem rád že jsi z toho vyváznul jen s úlekem ,mnoho z nás takové štěstí nemělo a bacha většinou tam není samotná, takže může nasledovat v přebíhání další.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků