Tak jsem včera zase "parádně" zmoknul. Ráno jsem byl v Brně koupit boty, nakonec jsem pořídil v BikersCrown tyto Exustary (
http://obchod.bikerscrown.cz/exustar-210-8999900015143), jsou kožené, za ty peníze dost dobré... Odpoledne jsem zabrousil do Jevíčka a kolem sedmé cestou zpět bouřka od Konic až do Kojetína. Skůtr vypadá, jako kdybych ho měl dva roky a ne pár dní, špinavé flekaté monstrum obalené blátem a mouchama...
Jen se mi moc nepozdává spotřeba, najel jsem "zajížděcím" tempem cca 270km a rozblikal se poslední dílek palivoměru, vychází to tak 3,4l/100km, což se mi zdá docela hodně vzhledem k plouživému stylu jízdy. Sedne si to ještě? Jaké máte se spotřebou u nového stroje zkušenosti vy?
xykapa: Pokud myslíš návodem obrázek v podsedlovém prostoru, tak jsem se jím samozřejmě řídil
Do zadní části přilbu dám, dopředu se má Nexx nevejde. Nějak moc to neřeším, mám kufr a dávám ji tam...
Ještě jeden postřeh - mám vzhledem ke své subtilní konstituci (175cm, 68kg) docela problém dostat stroj na hlavní stojan, budu muset někam na školení nacvičit nějaký grif...
... ještě jsem zapomněl na jednu docela nepříjemnou záležitost, pneumatiky Michelin na mokru dost kloužou, necítil jsem se na nich zrovna moc jistě.