Tak jsem taky narazil na problém rachtání od zadního kola. Díky Rudovi a jeho anabázi jsem šel téměř na jisto a popravdě jsem doufal, že jdu na jisto. Další varianta byla v háji ložisko a to jsem asi nechtěl. I když teď nad tím přemýšlím, tak by to ložisko asi bylo levnější závada.
Takže ano, distanční plechy u brzdových destiček tam taky nemám. Bohužel to nemám na koho hodit, protože na jaře v servisu mi dělal přední brzdu a měnili destičky vpředu, zatímco zadní brzda byla OK a tak se s ní nic nedělalo. Takže ty distanční plechy tam už chyběly, když jsem to kupoval (dovoz F). Mechanik sice nějak šikovně přiohnul ty vodící plíšky, ale jeden neví jak dlouho to vydrží. Takže je časem asi budu objednávat.
Jinak diskuzí s mechanikem a technikem jsme se dostali k tomu, že takové distanční plechy mají u destiček sportovní motorky a u skútrů je to dost velká výjimka. Zkoušel jsem něco dohledat jako druhovýrobu a tak podobně, ale bez úspěchu. Za to jsem ale přišel na to, že ty distanční plechy jsou pod stejným číslem výrobku uvedeny u zadních brzdičů Yamahy R1 a R6! Takže máme sportovní stroje a né že né!!!
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350