Tohle snad nikdy neskonci.
Spojku se nam podarilo rozebrat a pruzinky vymenit. Zjistil jsem, ze jsou pakny uplne zatuhly, ze se divim, ze se hybaly, takze jsem je rozhybal a cele to sestrojil zpet vcetne vsech krytu. Bohuzel ale po cca 400m mi zaclo silene vrzat zadni kolo. Neni to zavisle na otackach motoru ale na toceni kola - dela to i pri vypnutem motoru, evidentne potrebuje promazat neco z toho, co jsem vyndal... Dneska uz ale nebyla sila to znovu cele rozebrat.
Proc ale pisu je, ze se mi podarilo uspesne vymenit protekajici vodni pumpu, ale asi se mi nedari uspesne odvzdusnit chladici soustavu. Cele jsem to vypustil a proplachnul od toho hnusu. Nejprve jsem povolil odvzdusnovaci sroub na pumpe (ten medeny) a zacal lit do vicka chladice u baterky. Prakticky okamzite to ale zaclo tect skrze ten odvzdusnovak ven. Tak jsem ho utahl a postupne prileval az prestaly vychazet bublinky. Nechal jsem to i odstat jeden den a pak zas trosicku dolil. Naplnil jsem i expanzku.
Bohuzel se ale skutr prehriva. Treba i kdyz ho necham bezet na volnobeh, tak to postupne vystoupa az k cervenemu a kdyz to chcipnu, tak po chvili neco malo vytece zepredu od chladice - asi nejaky prepad, nebo ventil.
Jaky je spravny postup plneni chladici kapaliny? Tenhle postup jsem se docetl tady nekde asi na 20. strane, ale evidentne to nestaci...
Diky za dalsi rady...