srnka1010 píše:Mal som to rozobraté len tak ako ty.Číslo 7 je domek vodnej pumpy.Ako ho dať dolu netuším.Čislo 6 je ložisko,8 je tesnenie a 9 je mechanické tesnenie.Počítam,že nejakú náhradu asi nezoženieš.Myslím,že som niekde videl sadu na opravu vodnej pumpy.Ten domek tam bude nejak nalisovaný.Najskôr tá oska s lopatkami a ložiskom.Malo by sa to dať nejak stiahnuť ,ale fakt netuším ako.Takže akákoľvek rada z mojej strany by bol čistý blábol.Mohol by sa ozvať niekto kto to už robil.
-- 27 zář 2017, 14:51 --
Tak som trochu pogooglil a sadu na opravu vodnej pumpy majú v scootlande za 875 Kč.U nás sa pohybuje od 35€ po 60€.Prípadne tam skús zavolať spýtať sa ako sa vodná pumpa dáva dolu.Snáď poradia.
Nejde az tak o to sehnat nahradu, protoze vsechny ty dily ze schematu se daji po jednom sehnat na partsdepot, pri nejhorsim cela pumpa dohromady (c.1 na schematu) vyjde asi na 2,5. Jde o to spis zjistit jak to rozebrat, abych zjistil co je spatne, nebo alespon jak to cely vymenit.
Mas pravdu, ze ta sada vodni pumpy nevypada spatne, jen jak ji vymenit. To by clovek nerekl, ze to bude takova zahada.
Napada te pripadne co s mym druhym problemem? Tocici se kolo pri vyssim studenem volnobehu a brzke rozjizdeni uz v nizkych otackach?