Ahoj kluci,
před nedávnem jsem koupil taky svyho X-Maxy 250 2006 s 55t. km a s pomerne velkym prekvapenim jsem po 3 dnech zjistil, ze je to karbec.
No nic, toliko k tomu, ze konecne koupim strikacku, at mam klid.
Bohuzel ted, po mesici a cca 600km me radost trochu prechazi. Konkretne mam 2 aktualne hmatatelny problemy:
Nejprve byl problem se smesi, chcipalo to na volnobeh, ale kdyz jsem jen zvysil volnobeh, nepadaly otacky. To jsem odladil a nastavil tak akorat, aby se mi to nesnazilo samo rozjizdet. Bohuzel ale jakmile se ochladilo pod 20 stupnu, mel problemy se startem, nepridal si otacky -> sytič. Koupil jsem teda novej sytič, namontoval, že bude teda konečně klid, ale bohuzel kdyz si sytic prizvedne otacky na zahrati, zacne se mi tocit zadni kolo a to ne zrovna malo. Celkove i pri rozjezdech mi prijde, ze se rozjizdi strasne brzy, jeste pri nizkych otackach, takze nema odpich. Pokud tomu dobre rozumim, po tolika natocenych km uz budou mekke pruzinky a sepnou spojku brzy? Tim padem by melo stacit koupit tyhle pruzinky?
http://www.scootland.cz/zbozi/malossi-spojkove-pruzinky-3-x-3ks-10/Druhy problem jsem objevil hned zahy po namontovani sytice - nekde mi netesni vodni pumpa a po zahrati docela kape. Snazil jsem se najit puvodce problemu, ale je k tomu strasne spatny pristup. Zjistil jsem alespon, ze to tece nekde za krytem pumpy, jakoby zezadu (privodni hadice pumpy videt zeshora, takze kryt vpravo)
Zkusil jsem to rozebrat a tece z toho fakt zrezla sracka, ale nedokazal jsem se dostat pres tenhle bod a za nim mi prijde, ze to teprve tece:
Puvodne jsem si myslel, ze jen pretesnim viko, timhle dilem, ale to mi prijde, ze je nakonec celkem v pohode podle prvniho obrazku.
Nasel jsem tu v historii jak vymenit chladivku a ze nekdo pretesnoval pumpu, ale nenasel zadny detail.
Umeli byste mi pomoct s temito problemy? Uz me to trochu prestava bavit...:/
Diky