Tak jestli jsem dobře četl, tak to na origo plexi nedoporučuješ. Výškově by se asi dalo nějak pořešit, ale vždycky jsem se trochu bál, aby ten deflektor to plexi neulomil. Podle Tebe to vypadá jako reálná hrozba.
-- 3. 9. 2017 20:02 --
Byl jsem v garáži a udělal si fixem na plexi čárky, 43 cm a 55 cm (to jako těch udávaných +12).
To vyšší mi přišlo tak na hraně. Nedokážu dost jistě určit jak by to dopadlo, ale je tu riziko, že bych se sice díval vrchem přes něj, ale na kratší vzdálenost, cca 10-15 m bych se musel dívat skrz a je tam ta hrana. Při jízdě ve městě by to nemuselo být zrovna nejlepší.
Ta standardní výška origo plexi mi přišla akorát, možná takových 3-6 cm navíc by neškodilo, ale víc raději ne.
Myslím, že to mám rozmyšlené, origo plexi a možná časem nějaký deflektor.
Ještě mě napadlo postupně uřezávat to velké plexi, až by to bylo ono. Proč to neudělám je jasné. Je to prasárna a musel bych nějak pořešit tvarováním odtokovou hranu plexi, jinak by mi šlo všechno pěkně do tlamy
Takže touto cestou fakt nepůjdu.
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350