Dr.Max píše:Já teď dával toho černýho Akrapa, a zvuk hodně dobrej.
Mas foto?
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Dr.Max píše:Já teď dával toho černýho Akrapa, a zvuk hodně dobrej.
tomkob1980 píše:to novotnj7: Jsem z Vodňan a mám X-MAXe 250, r. v. 2012. Sice nevím, jestli budu mít ke stroji nějaké převratné postřehy, mám ho teprve půl roku a najeto zatím cca 4 500 km, ale řeč dát můžeme..
edit:
to all: Problém s vymazáním indikátoru výměny oleje se tu už několikrát řešil, přesto ale uvedu pár svých poznatků. Před nedávnem jsem byl na servisní prohlídce ve 4 000 km. Při této prohlídce servisní technik na vymazání indikátoru evidentně zapomněl, protože po cca 200 km začal blikat. Marně jsem se ho snažil podle návodu k obsluze vymazat. I když jsem postup několikrát opakoval, nic se nedělo a kontrolka blikala vesele dál. Zkoušel jsem i postupy, které jsem vyčetl zde na fóru, ale úspěch opět žádný. Začal jsem tedy patrát na zahraničních fórech a uspěl jsem na tom italském. U modelu r. v. 2010 a novějších existují dvě varianty. Vždy se postupuje podle návodu k obsluze, tedy otočit klíček zapalování a držet stisknuté tlačítko výměny oleje. Rozdíl je jen v době, po kterou má být tlačítko stisknuté. Někomu pomohlo držet tlačítko v rozmezí 5 až 7 vteřin. Já mám r. v. 2012 a ani tento postup problém nevyřešil. Uspěl jsem s postupem druhým, tedy držet tlačítko výměny oleje přesně 19 vteřin. Zní to až komicky, ale opravdu to zabralo... Tak jen pro info, kdyby s tím měl někdo další problém...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků