forester-ano mam 125 model 2010 ale starsi model 125 zadni blatnik ma.Jeste to mam cele ciste ale dovedu si predstvit jizdu za deste a jak ta zádel bude potom vypadat? takže ten blatnik tam budu chcet jen ho sehnat.A nevim li tam pasuje ze stareho modelu nebo z 250
Tiez som zhanal ten nosic, co ma PCX. Uz sa nevyraba a v Yamahe BA sa tvarili, ze nikdy sa ani nevyrabal ... po hodine googlenia som nasiel aj katalogove cislo (asi 37P-W0736-00-00). Uchytenie bolo monolock, cize Givi kufre pasovali priamo na nosic.
Zdar lidi. Tak dnes jsem chtěl udělat takovou malou přípravu ,otočím klíčkem a chci nastartovat a nic..jen cvaklo a vše zhaslo. Baterka OK,prošel jsem pojistky a nakonec jsem zjistil,že to bude ve startovacím relé. http://www.scootland.cz/zbozi/yamaha-re ... ani-x-max/ Měl už někdo tento problém?
Štartovacie relé môže cvakať aj keď ti nejde štartér.Skús pohýbať na štartéri káblom, alebo jemne poklepať po štartéri.Ak sa roztočí, tak si mal len bordel pri uhlíkoch.Potom štartér rozobrať a vyčistiť.
Nehádam sa,že by to štartér nebol,ale za vyskúšanie nič nedáš.Jednoduchým testom ho vylúčiš.Mne to robil kábel k štartéru.Relé cvakalo,ako keby bola vybitá baterka.Tú som dobil.Skúšal som cez káble z auta.Prelozil som pol elektriky až po kábel na štertér.Myslel som,že relé šlo do kitek.A světe div se,pohýbal som káblom a natočilo na drc.Skrátka sa tom niečo zlepilo a pol dňa bádania bolo na svete.Kábel som očistil a dal späť a vyše roka to drží.
Jo v pohodě,o tom to tady je,aby se člověk něco dozvěděl.Jen jak jsem psal,já se k tomu startu ani nedostanu.Možná se tu ještě někdo objeví.Teď jedu na týden do Ženevy na autosalon,tak se k tomu nedostanu.Zatím jsem to jen od relé odpojil,ještě jsem ho ani nevyndal.