balcin píše:Kluci dela vam max taky to co me ze po zahrati 3min.na stojane a potom pomalicku vyrazim do prace tak treba na krizovatce pri rozjezdech se trepe jak ratlik a pak uz vesele pelasime.Dela to tak nez rucicka vody stoupne do prostred pak uz nic.Potom uz jsou rozjezdy plynule.Ja vim ze me napisete at z toho nedelam vedu ze to neni zahraty ale z tech rozjezdu jde strach.Takovy neprijemny pocit to drnceni.Olin.uj mas ode me SZ pokud ti teda dosla.Ozvi se.
Dělá mi to taky. Když jsem ho koupil, tak jsem nevyjel dříve než se ručička nedostala na první čárku, což trvá tak pět minut. A postupem času jsem tento čas začal zkracovat někdy až jen třeba na minutu a taky se mi pak začlo projevovat to škubání při prvním rozjezdu. Docela mě to znepokojovalo, měl jsem strach, jestli není něco s variátorem a tak. Ale pak jsem náhodou nechal jednou motor zahřát zase tak pět minut a rozjezd byl hned krásně plynulej a bez škubání. Takže to neřeším, zahřívám zase zhruba pět minut, mezitím zamknu garáž, nasadím helmu, rukavice, dopnu bundu atd. a je to bez problému.Jinak už jsem pokořil minulý týden hranici 6000 km. V červnu to bude rok, co jsem ho zakoupil.