od forester » 07 zář 2016, 18:54
Tak X-Max som nejak prechválil
Som trochu v šoku a to že mi šéf servisu v telefóne hovoril že koľko vody som mal v nádrži a ja som mu ani neveril a on prislúbil že mi pošle zo skútrom aj vodu z nádrže.Najprv som si myslel že žartuje ale skutočne v jednej krabici boli 3 litrové flašky s vodou z nádrže s toho v jednej 2/3 benzínu a zbytok voda. Myslím si že to nie je ani možné ,bolo toho 2cm a také množstvo natankovať s benzínom,je to pre mňa veľká záhada.Na jednej strane som nasraný že som skútrik prechválil ale na druhej strane som rád že sa to stalo asi 3km od baráku,neviem si predstaviť že by som išiel s tým do Chorvátska čo reálne by sa asi stalo.Tak skoro už mám 43 tkm tak sa môže niečo aj posrať
Vymenili benz. čerpadlo za RMS na T-Max,vyčistili nádrž a zavarili plastovú trubku čo ide do vstrekovača,že vraj tam bola mikroprasklinka a pri diagnostike zistili malý tlak do vstrekovača a mierny únik benzínu ktorý sa ale stačil odparovať. Tankujem prevážne Shell ale nemyslím si že by to mohlo byť od tohoto benzínu.Stále mám pocit že som tento bordel natankoval na INA pumpe v Chorvátsku ale samozrejme neviem to dokázať,lebo som tam tankoval sám a kamarát Vlado natankoval na inej INE.
Dnes som to vyskúšal na 180 km trase a skúter ide zatial skvelo.
FullSizeRender (37).jpg
FullSizeRender (36).jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km