Zdar všichni. Mě se povedlo na výletě dohromady asi 250km píchnout, když jsem to měl domů ještě 70 km. Vytáhl jsem z pneumatiky plech asi 10x2x70mm. Škuba tak 2cm. Sobota 16:00. Podle googlu kolem tři servisy, jeden nonstop. Zkoušel jsem na něj volat, ale nedovolal jsem se. Pro jistotu jsem zavolal i na ostatní. Nic. Tak jsem se otočil a do "nonstop" servisu dojel asi 4 km. Servis zrušen..... 5 km na nejbližší benzinku pro sadu, nebo sprej. Nemají... Takže jsem si najel 9 km a byl jsem asi o 3 km dál od domu než po defektu. Hmmm... Takže volám manželce, že mě to bude trvat domů o dost déle. Dalších 10-15 km (už směrem domů) na další benzinku. Výborně, spreje mají. Tak jsem koupil 2ks za 500,-. Jeden jsem tam nastříkal, druhý pro příště (takže teď už nepíchnu
). Samozřejmě že celý tou dírou vytekl a guma vydržela trošku nafouklá tak 3 km. No takže jsem jel jak podělaný a do zatáček jsem to skoro musel tlačit jak jsem jel pomalu. Cestou dvě objížďky... jak jinak. Každých 5-10 km jsem zastavoval a kontroloval, ale vypadala v poho, jen na ni nešla bez rukavic udržet ruka, jak byla rozpálená. No pneumatika se mi z kola svlíkla asi 100m před barákem, takže jsem to dotlačil. Takže 80 km na prázdné gumě. Nádherná projížďka. Pneu už jsem počítal, že letos dojezdím a příští rok koupím novou... byla už docela sjetá. Takže jsem přezouval o něco dřív, ale nevypadala, že by jí ta cesta uškodila, jen se nevyplatilo takhle velkou díru opravovat. Takže pneu takové cestování vydrží, ale nevím jak řidič
PS.: po přezutí jsem jel na zajížděcí cestu, pěkně opatrně. Na křižovatce zastavím, rozhlédnu se, vezmu trochu za plyn, zatočím a v tu ránu jsem dělal přemety na silnici a motorka si opsala tři kruhy po pacce stojánku. Stojánek sedřený solidně, plasty téměř vůbec.
Tak to by bylo... Zdar