jj seřídit zámek, je na dvou šroubech, které je stejně dobré občas zkouknout, protože se časem povolujou, aspon mně..
zámek bych posunul níž, protože pak to nadskočí pružností té těsnící gumy
parizek píše:Yamaha ho meni naozaj aj s nadrzi. Proto jsem psal nechvalne zname. Ono je tam totiz nejak zvlastne usazene. Hodim to do servisu a uvidim, jestli se to klukum nejak povede, ja doufam, ze ano protoze 15k za to opravdu davat nebudu, to ho radsi shodim ze skaly Uz som dakde na fore aj videl par takych, ktory to nechali za tech 15k v Yamahe opravit....
Paradoxne se to stalo v ten samy den, kdy jsem prezul na nove scoot smarty. Zatim jsem si jich teda neuzil, jelikoz prvni kilometry vzdycky jezdim jak z autoskoly, nez se trochu ojedou.
-- 14. 5. 2015 18:28 --
Viem, ze napriklad tento to menil v Yamahe
http://www.motorkari.cz/motorka/?mid=86475
v clanku uplne dole. Tohto typka som aj stretol osobne ked som vyberal Xmaxe, zrovna ho prodaval.
-- 14. 5. 2015 18:30 --josuk píše:protože se prý mění i s nádrží a stojí to balík (15000kč + ?)forester píše:..Prečo "nechvalne známe čerpadlo" ..
parizek: držím palce at to spravíš, nebo at je to třeba jen konektor (za čtyři roky se to asi může stát, na stav km raději nehledme )
]
Nad konektorem jsem taky uvazoval, ale chcipnul az pri stani na krizovatce, bez pohybu. Mohl se sice vyklepat uz predtim.... No po vikendu budu moudrejsi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků