od forester » 17 led 2014, 15:11
Zdravím
airman007,je možno zaujímavé ale ja polohu z natiahnutými nohami nemám rád mám pri nej zlý pocit ako keby som v krízovej chvíli nemohol rýchlo reagovať a zošliapnuť,ale je to asi zvyk.Nepreferoval som to ani na PCX kde bol minimálny priestor pre natiahnuté nohy a aj keď je na X-Maxe miesta bohate aj tak si ich nenatiahnem alebo len ojedinele a to na nevyhnutný čas.Možno je to paranoja od chvíle keď som v malej rýchlosti pri príjazde na parkovisko padol a vtedy keby som mal nohu v pohotovosti možno by sa nič nestalo.
Takže odpoveď je že miesta je tam luxusne veľa a aj pre tých čo si žijú na veľkej nohe
tak isto ochrana pred náporovým vetrom je neporovnateľne vätšia ako na PCX,keď to raz vyskúšaš určite to potvrdíš.Výškovo sme asi rovnaký tak to bude zhodné aj s našimi nohami,iné to bude o pocite či sa tak budeš cítiť v pohode čo sa o mne povedať nedá.
17:26 edit:Na priložených fotografiách je vidieť priestor pre nohy na prvej bez deflektora a na ďalších s ním kde sa o niečo rozširuje bočná časť.
Yamaha_X_Max_1.JPG
Deflektor_bočný_1.JPG
Pohlad_1.JPG
Pohlad_2.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 18 led 2014, 21:01, celkově upraveno 2
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km