novotnj7 píše:Ahoj chci se zeptat není tu někdo z okolí Strakonic?
Už mám za sebou týden ježdění, koupeno ojeté 5000km a přijde mi že jsem tu nádrž vyjezdil nějak rychle. Do práce to mám asi 5km, nechám ho chvilku zahřát a jedu městem, jedu ráno odpoledne si zajedu domu na oběd a večer domů se zastávkou třeba na nákup, takže takové popojížďky cca 25km. Občas beru za plyn abych si to trochu užil, teď jsem si dal cestu do Písku (50km tam i zpět) a hnal jsem to 100-130, nádržka docela klesla, od plné nádrže jsem najel 160km a je tam sotva třetina podle ukazatele, počítám že než se rozsvítí rezerva ujedu tak 200km, odhaduji spotřebu tak na 5l/100., je to v pořádku? Co jsem četl tak tu jezdíte od 3 do 3,5. Budu to ještě pozorovat a krotit se v té rychlosti, stejně pokud jedu nad 100km tak už si tu cestu tak nevychutnám, výtr se mnou háže... Udělám pár měření z plné nádrže na rezervu a uvidím, případně mi napište svoje postřehy.
Ještě bych se chtěl zeptat na nabíjení baterky, mám nabíječku optimate 4 na gelové baterky, můžu nabíjet baterii aniž bych jí odpojil (vyjmul), nikde jsem to v návodu nevyčetl. Docela by se mi líbilo vyvést konektory od baterky do předního kaslíku kde bych jednoduše připojoval baterii anž bych musel odendavat přední kryt. K nabíječce byl nějaký rychlo konektor používaný myslím u BMW strojů. Mrknu ještě do návodu a zkusím něco vymyslet, případně mi napište vaše postřehy. U předchozího skůtra jsem kupoval 3x baterku než jsem se naučil se o ní dobře starat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků