Marťas33 píše:SPECNAZ píše:Zdravím skůtráky a majestáky zvlášt. Na své majesty mám najeto 53000km a veme si tak max 2dc na 1000km. Jinak k oleji. Vzhledem k tomu že občas jezdím motocross a de motorek leji výhradně MOTOREX, což je švýcarský olej maximální kvality, tak i do scootu leju MOTOREX přímo na skůtry. Je levnejší jak nejakej SHELL a co se týče kvality? No zkrátka SHELL do HUSABERGU a HONDY neleju a lejt nebudu. Takže když kvalitu a za rozumnou cenu, tak ja peferuji MOTOREX. Tak a to je asi tak zatím všecičko. Cusík all
Však ho tam nelej 8steve se ptal jaký tam leju tak jsem napsal kdyby si ho měl za ty prachy tak ho leješ do nádrže
8steve píše:SPECNAZ: me zajimalo jen a proste co tam leje MArtas, protoze mu to taky zere olej a servisak mi rikal, ze to muze byt pouzivanim nekvalitnich oleju, ktery zalepi stiraci krouzek na pistu.
Lubos17 píše:Zdravim, potřebuju pomoct s Yamaha Majesty rv.99. Mam nějaký typ SG02, máte ho někdo taky? Potřeboval bych nějaké údaje z techničáku, protože ho mam jako dovoz z Itálie a mam problém ho přihlásit, když zrovna nechci zaplatit 4tis v yamaze za jeden podpis. Díík
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků