8steve píše:Tak to mas jeste v pohode. Ja to casem dopracoval az nekam na 2l/1000km. Co do toho lijes za olej? Podle dostupnych informaci se pouzivanim nekvalitniho oleje zalepi stiraci "vibracni" krouzek, ktery pak nestira spravne olej.
SPECNAZ píše:Zdravím skůtráky a majestáky zvlášt. Na své majesty mám najeto 53000km a veme si tak max 2dc na 1000km. Jinak k oleji. Vzhledem k tomu že občas jezdím motocross a de motorek leji výhradně MOTOREX, což je švýcarský olej maximální kvality, tak i do scootu leju MOTOREX přímo na skůtry. Je levnejší jak nejakej SHELL a co se týče kvality? No zkrátka SHELL do HUSABERGU a HONDY neleju a lejt nebudu. Takže když kvalitu a za rozumnou cenu, tak ja peferuji MOTOREX. Tak a to je asi tak zatím všecičko. Cusík all
David_D píše:Ahoj, no dosti dlouho jsem tu na foru nebyl..ovsem potesilo me ze Yamaha Majesty 250 se stale tesi takove oblibe. Ta moje pristi tyden oslavi 50.000km, jedeme trocha vyhnat pavouky z vyfuku do Dolomit..takze kdyby se nekdo chtel pridat - odjizdime ve ctvrtek odpo z Brna
btw, na motoru je vse puvodni, olej do ni leju motorkarsky nebo primo skutrovy, 5W40 od ruznych vyrobcu..co je zrovna. Mezi vymenami neni potreba dolevat..t.j. olej zere neznatelne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků