Mr.Voza píše:Čau Majesťáci,
mám-li správný info, tak se do Majesty dávaly origo 2 gramáže válečků - 14g by měly bejt do roku 2000 a pak se dávaly lehčí. Dával někdo z Vás, co máte origo 14g do sériovýho variátoru ty hranatý válečky Dr.Pulley? Mám Leoše se stejným motorem a válečkama 14g a uvažuju o Dr.Pulley, akorát nevím jakou gramáž. Všude na fórech se dočítám, že dávat a 10-15% lehčí proti kulatejm, to by odpovídalo 12 - 12,5g, ale koukal jsem i na stránky Dr.Pulley a tam uváděj pro Leoše (i pro Majesty) 14g, což je sériová gramáž, tak teď nevim. Ptám se tady, protože Majd je tady víc než Leošů a téma o Leošovi je více-měně mrtvý - jsme tady asi jenom dva, co ho maj.
Sám tohle taky zvažuji (Majda 98) v poznámkách mám Dr.Pulley 12,5g-kdysi jsem to někde na zhraničním fóru vyčetl, problém je, že sada potřebného rozměru se dodává jen s 6ti ks a Majda jich potřebuje 8
-- 17 kvě 2016, 20:31 --
larva píše:Já tam mám 872x23 ale jakej je u DX si nejsem jistej.
bych tipl že kompletní převody jsou u 250 Majd stejné ve smyslu stejné průměry variátoru i spojky a rozteče hřídelí. Koukl jsem na fotky svých rozborek a sborek (není nad to fotit, fotit, fotit) a na variátoru je vrchol netknutý, takže bych šel do 872,875, ale ještě se mrknu zdali by řemen už nebrousil o něco okolo.
-- 17 kvě 2016, 20:32 --
larva píše:Já tam mám 872x23 ale jakej je u DX si nejsem jistej.
bych tipl že kompletní převody jsou u 250 Majd stejné ve smyslu stejné průměry variátoru i spojky a rozteče hřídelí. Koukl jsem na fotky svých rozborek a sborek (není nad to fotit, fotit, fotit) a na variátoru je vrchol netknutý, takže bych šel do 872,875, ale ještě se mrknu zdali by řemen už nebrousil o něco okolo.