Tak pokračování anabáze s předchozích stránek.
Pořád to blbne Já už vyzkoušel opravdu všechno a Majda ne a ne normálně fungovat.
Jeden den jede jak z praku a druhý den nastartuju a po 20-30 vteřinách chcípne a konec.
Vyndám svíčku a ta je zaplavena benzínem tak ji nechám vyschnout do druhého dne, mezi tím dávám jinou svíčku a nic
jen že je mokrá. Druhý den svíčku zašroubuju, motor chytne na něžní dotek starteru a po 20-30 sekundách to zase chcípne.
Trápím to průběžně celý den a nemám šanci. Následující den zašroubuju svíčku a zase chytne na již zmiňovaných x sekund.
Před týdnem jsem dával dohromady Yukinu 250 kde byla zadřená klikovka. Tchán je spokojen jak to jezdí a já již zoufaléj jen smutně závidím
Nemá někdo na prodej komplet motor i s elektronikou za pár stovek? :-):-):-)
Dnes v neděli jsem se s tím zase trápil a nic.
Tak jsem se pustil do cívky a dle měřáku je ok, fajfka má rozdíl oproti servisního manuálu 1kOhm.
Nakonec jsem kompletně vyčistil svíčky a po namontování jedné to hned nastartovalo.
Tak teď nevím zdali to opravdu dělá svíčka která venku dává jiskru na špičce ale vevnitř může jiskřit někde jinde
nebo se mám zaměřit na palivo. Všechny svíčky jsou nové a jen krátce použité. Dokonce mám i jednu iridiovku.
To je zapeklitá situace