V pohode ja to chapu ale nemam rad kdyz ze me nekdo dela blbce. Kdyby frajer rovnou rek ze tam je namotano treba 50000 km tak bych to neresil tolik jako kdyz se necha nacapat ze keca. Jak mam pak verit ze ta masina je v pohode a ze tam udelal to co rika
Proste tim u me v tu chvilku skoncil tot vse.
Ja nakonec radeji vybral radeji v servise kde mi aspon tak nejak dolozej ze tam je neco delany a myslim ze si snad aspon trochu nebudou chtit pokazit jmeno.
Taky se muzu plest ale porad je to urcite vetsi jistota nez ten blafoun.
Ale to sem nepatri takkze k tematu:
Ta Majesty co jsem nakonec vybral vypada slusne zda se vsechno origos dokonce i kotouce.. nikde nic nekoroduje aspon co jsem videl lak na boku je opravenej ale jinak fakt malo poskrabana takova udrzovana.
Zasivane sedlo ale docela to vypada dobre..Hefty osoupane takze taky asi origos
Bohuzel
mala prasklina plastu pod svetlem ale to vypada spis jak neci hloupost pri nakladani nebo manipulaci nez po narazu.. Jela rovne, nikam neutikala v 70 jsem pustil bez problemu riditka a v pohode, netrasly se.
Studena chytla na skrtnuti kdyz jsem hned vic pridal plyn tak nijak nehulila jen vyfoukla takovej slabej sedivej prouzek, coz je asi normal
. Jediny co se mi na jizde nezdalo tak pri rozjezdu asi tak okolo 60 pocitove jako by trochu "vadla" to mi vysvetlil ze muze delat starsi kontrastni pruzina.
Pri silnejsim brzdeni jsem slysel takove susteni, coz nevim zda je normalni, ale brzdila docela dobre (opet muj pocit)
Co nefunguje je poloha klicku kde pri zamcenych riditkach maji zustat svitit parkovacky, coz ale neresim bez toho se obejdu
. Jo a nesla svetelna houkacka, ale to prej jeste udelaj, normalne dalka sviti..Nic vic jsem na tom nedokazal zjistit. K tomu nova zadni guma,zadni desticky, brzdovka, olej,remen a valecky.Takze nakonec moje rozhodnuti bylo ze ji vezmu
a uvidime jak se holka nakonec vybarvi.
V cene je i kufr GIVI jen me mrzi ze na nem neni operka, ale to uz bych chtel asi moc
Jeste dotaz, netusite nekdo kolik stoji vymena ty kontrastky a jestli jsem na neco mel jeste kouknout
Muzu to jeste udelat az ji pujdu prebrat
vyrizovali cesky papiry...
Takze kdyz to vsechno dobre dopadne tak se na konci tydne stanu hrdym majitelem tohoto krasavce : (foto je pri mem testovani no neslusi mi
)
Majesty 250.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.