proč kurna do afriky? když chceš na kole za den ujet 200km, tak musiš rano v 5hodin vyjet a stravit v sedle dobrejch 10 hodin a to mi věř že po 100km te už nebudou bolet nohy, ale hlavně pr..... A až to poprve dokažeš, tak budeš obrovsky štastnej člověk a jizda na scootu byt i sebedelši ti bude připadat jako máček. Otatně netvrdil jsem, že 3t. naráz, ale za dovku při takovém 2tydenním čundrování - rozhodně tento limit překročím.
Ostatně autem jsem za jedno léto byl na Gardě a zpět dvakrát, tak si to chci zkusit i na scootu. A to, že by mě 250ka nestačila to fakt nehrozí. Mě úplně stačí i ta moje 125ka. Akorát když jsem kupoval druhou motorku tak už jsem se přiklonil k názoru, že koupím o něco silnější.
Jo a kdo tomu nevěří, tak může vyrazit na kole se mnou - rád ho přesvědším - pro začátek bez treningu Pardubice Benecko 90km, nocleh zdarma grilovačka druhej den zpět.
Ale můžem tam udělat i motosraz - když bude zájem.
http://chalupy.nabenecku.cz/Co pořád máte s tím výkonem a obsahem versus vzdálenost? to teda nechápu? jediného čeho se u větších vzdáleností obávám je spolehlivost, ale obsah s tim nemá NAPROSTO žádnou souvislost.
Možná si to neuvědomujete, ale výkon trénovaného cyklisty není ani celej jeden Kw a vy tam máte pod sedlem za pár korun za benál 14,5 kw tak co pořád řešíte obsah - dyt je to fuk, je to jen v pohledu na věc - se zájmem sem čet starší příspěvky kde se rozhodovalo mezi 250 a 400 obsahem. Můj názor je, že je to úplně jedno, jen ta 400vka bude mít větší životnost to je vše, ale to jsem už zase od intervalu výměny oleje někde jinde, takže - amen.