Musis do yamahy... 715kc, ono objednat jde i jinde,ale scootland me treba psal ze to stejne budou objednavat v yamaze... Akorat po me chteli VIN ze prej tam v urcitym mesici roku byla zmena
.... Akorát ja cekal 3tydny,bylo v meziskladu v holandsku
No já jsem dával loni nové zadní a už jsou zase skoro na dorazu,ale byly to nějaké no name... tak chci vzít originál. ty přední jsou po 2 letech taky pryč :-/
Lukas EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180
Ja prave mam ty predni snad jeste origo,kdyz ksem cistil. Ale lono jsem daval zadni a ty tam byly tak tyden,pac jsem to mel 3x rozdelany a furt to piskalo,dal jsem tu Vicmu,letos 14tis km a jsou na pulce
Jsem zvědav, me by totiz hodne zajimalo jestli je problem v tom Brne(pemm) nebo kde... Kamos tam byl pro novou motorku(350tis kc) a měli ptoblem s dodanim,druhej se tam byl ptat na novrj xmax a taky špatně... Ja s tim lankem taky,me rekla ze do tydne,volal jsem a ze dopravce...pak zas ze nevi...nakonec z nich vylezlo,že tam meli i jiny veci na ktery se cekalo....proste vojeb to brno
Ok dik, jinka tohle bude asi to stejné Areyourshop 162 165cm For Yamaha YP250 (MAJESTY/ SKYLINER) Throttle Cable Wire Line Gas Throttle Outboard Cable Spare Parts http://s.aliexpress.com/EjQruANf (from AliExpress Android)